Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Despre mine
Adela Diaconu - realizator
Ade_despre_mine.jpgSalut,
mă vedeţi în fiecare sâmbătă, la ora 18 pe Nova TV Braşov (OTV), dar cu siguranţă vreţi să stiţi mai multe despre mine. Tocmai pentru că sunteţi oaspeţii mei, trebuie să cunoasteţi mai bine gazda în "casa" căreia intraţi. Timp de 13 ani, am făcut tenis de performanţă,  începând tenisul la 5 ani, iar când aveam 8 ani am câştigat primul concurs, apoi au urmat şi altele. Am jucat pentru Tenis Club Olimpia Braşov.

La 18 ani am fost invitată să îmi continui studiile la o universitate din  America prin intermediul unei burse totale de tenis. Am ales însă să ramân în ţară, iar  în viitor să fac ceva ca tinerii talentaţi să rămână în ţară şi să aibă posibilitatea să se realizeze în domeniul ales.

În anul 2004 am terminat Facultatea de Studii Ale Integrării Economice Europene (Universitatea Româno-Americană - Bucureşti) şi am primit propunerea de a intra în politică.

În toamna lui 2004 am fost cel mai tânăr candidat din ţară  pentru o funcţie în Camera Deputaţilor. Am candidat din partea PSU.

În 2006 am terminat Masterul în Management Financiar Bancar şi Integrarea Europeană în cadrul Universităţii Româno-Americane Bucureşti.

În prezent pot spune că mă regasesc cel mai bine în ceea ce fac, mirajul televiziunii prinzându-mă în mrejele lui. Trebuie să recunosc că nu este aşa uşor pe cât credeam, dar cu ajutorul  colegilor şi a echipei Nova TV,  mă perfecţionez în tainele  televiziunii. M-am convins că  orice lucru pe care îl faci din pasiune şi în care pui suflet, se transformă într-un   produs de calitate. Sper să vă convingeţi şi voi, urmărind emisiunea BV 01 ADE.

Adela

 

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328