Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Bal de Caritate ''Talente de Azi pentru Brașovul de Mâine''


oct 16
2014

Bal de Caritate ''Talente de Azi pentru Brașovul de Mâine''

Scris de Adela in Adela

Organizaţia Femeilor Social Democrate din județul Brasov, vă invită să luaţi parte, vineri, 3 Octombrie 2014, începând cu orele 19:00, la Balul de Caritate – „Talente de azi pentru Braşovul de mâine'', ediția a IV-a, ce se va desfăşura la Aro Palace Brașov.

Prezentatorii evenimentului sunt Adela Diaconu și Luis Lazarus.

Lansat în 2011, Balul de caritate „Talente de azi pentru Braşovul de mâine” a devenit deja o tradiție a comunității brașovene și are drept scop susținerea copiilor și tinerilor talentați din județul Brașov care sunt lipsiți de resursele finaciare și materiale necesare pentru a-și cultiva și valorifica aptitudinile native.
În cadrul primelor 3 ediții, prin generozitatea participanților și a susținătorilor evenimentului, copiii și tinerii brașoveni au primit ajutorul necesar pentru a își urma visele și pentru a își dezvolta talentul.


Ediția acestui an a evenimentului brașovean beneficiază de cei mai prestigioși susținători și invitați. Ambasadorul Romaniei prin sunet, Nicolae Voiculeț, va sustine un recital extraordinar în cadrul Balului. De asemenea, numeroase personalități și vedete vor contribui la reușita acestui eveniment, participând și  donând obiecte personale care vor fi vândute la licitația organizată în cadrul Balului. Ilie Năstase, Simona Halep, Adrian Mutu, Dana Săvuică, Gabi Balint, Maria Simion, Eduard Irimia, Galyna Pinzari, Elisabeta Lipă, Cătălin Cazacu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor ajuta ca tinerii și copiii talentați din județul Brașov să poată să își urmeze drumul bun ales în viață. Invitații se vor delecta și cu un show de coafură și modă, semnat Ciprian Vaida și Adela Diaconu, iar LOULOU va încinge atmosfera cu hiturile sale.
 1. Copil premiat 2013.jpg  2. Colaj copii 2013.jpg
 3. Super dans sala 2013.jpg  4. Colaj ani trecuti 2.jpg

Aproximativ 400 de invitați sunt așteptati la această ediție a Balului pentru a îi cunoaște pe tinerii brașoveni cu potențial și pentru a contribui la viitorul lor mai bun, prin cumpărarea unei invitații sau prin donații în cadrul evenimentului. Prețul unei invitații este de 150 RON/persoană.

Copiii  talentati  ajutati  in  editia  din  2011

•    Alexandru  Ciprian Panait (Brasov), interpret vocal si la chitara, clasa VII.  Alexandru a primit un microfon si un amplificator  pentru voce si chitara electrica,echipament complet pentru a face performanta.
•    Andrei Brasoveanu (Victoria), pictor icoane si dansator Fagaras (fara parinti, provenind din Centrul de Plasament Azur Victoria). Andrei a fost ajutat cu o suma de bani ,asigurarea unei chirii si a unui loc de muncă întrucât legea ii permitea sa locuiasca doar sase luni la centrul pentru persoanele fără adăpost din Brasov.Acum este angajat si isi castiga singur existenta.
•    Geta Bîrsan (Ghimbav), dansatoare sportivă, provenind din Centru de Plasament Ghimbav a fost ajutată cu suma de 1200 lei pentru achiziționarea unui echipament complet de dans sportiv, pentru competiții.
•    Anca Urmaciu (Făgăraș), interpretă la nai și elev olimpic, a primit un nai nou.
•    Elena Istrate (Măieruș), interpretă de muzică populară a primit doua costume populare specificeȚării Făgărașului
•    Asociatia Copiii de Cristal (Brașov) (asociație a părinților cu copii suferind tulburări din spectrul autism, Asperger, ADHD, Sindrom Down, PDD NOS - orientată catre recuperarea copiilor si a vocatiei lor. Asociația a fost ajutată prin achiziționarea unei  pianine (in valoare  de aproximativ 2000 RON )pentru sala meloterapie a Centrului de zi pentru copii cu autism.
•    Asociatia Club Sportiv Sacele ofera copiilor din municipiul Săcele diverse activități sportive, precum aerobic, fitness, dans modern, balet, și schi sărituri. Asociația a fost ajutată prin donarea unei sume de bani pentru pentru achizitionarea vestimentatiei pentru dans pentru copiii provenind din familiile cu venituri reduse din municipiul Sacele
5. Colaj organizatori.jpg
 9. Daruri - Halep & Mutu.jpg
 7. Adela Diaconu.jpg  7a.Luis Lazarus.jpg

Copiii  talentati  ajutati  in  editia  din  2012

*     Miruna Vlaicu (Brasov), eleva cu rezultate scolare deosebite la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil” Braşov (media generala 2010-2011 - 9.73, 2011-2012 - 9.48) si practicanta de karate shotokan din anul 2008; Membra al lotului national al Romaniei de karate in ultimi 3 ani , Participanta la Campionatul Mondial din Franta 2010, Germania 2011 si calificata la Campionatul Mondial din Italia  octombrie 2012 nevoie de un echipament complet pentru sport
*    Adina Popescu (Brasov)cu problem grave de vedere, interpreta la pian cu rezultate deosebite, a fost ajutată cu o pianina pentru a se pregati.
*    Andrei Coman (Brasov) Elev in clasa XI-a la Liceul Unirea din Brasov, Interpret vocal de muzica usoara, a obtinut premii numeroase, dintre care ultimul a fost Premiul I castigat in 2011 in Italia la Festivalul International de Muzica. A fost sustinut de artistul Laurentiu Cazan.
*    Andrei George Neacsu (Vulcan), elev la la Liceul de Muzica din Brasov – instrumentul clarinet si  interepret vocal de muzica popular. A fost ajutat prin  achizitionarea unui clarinet, acesta fiind instrumentul la care se pregateste la Liceul de Muzica
*    Sara Balint (Fagaras), intepreta la nai, provine din familie monoparentala, a participat la mai multe concursuri nationale si internationale. A fost ajutata prin plata cursurilor de nai la Scoala Populara de Arte pentru 2 ani.
*    Ana Maria Pascu (Sacele) Eleva in varsta de 15 ani din Sacele, provine din familie monoparentala. Este intepreta de muzica populara si a obtinut premii numeroase la concursurile de interpretare. A fost ajutata prin plata  cursului de canto popular si  de achizitionarea unui costum popular specific; de  asemenea I s-au platit taxele de  participare la Festivalul Steaua Carpatilor din Zarnesti.

14. Show moda.jpg
15. Show coafura.jpg
 12. loulou.jpg  8. Dana Savuica.jpg


Copiii  talentati  ajutati  in  editia  din  2013

    * Mihaela  (Brasov) este interpreta la vioara, eleva in clasa a VI-a la Liceul de muzica ”Tiberiu Bediceanu” avand rezultate scolare foarte bune. Ea este membra in Ansamblul “Crai Nou”, a participat la numeroase concursuri nationale si internationale obtinand foarte multe premii. Cu ajutorul fondurilor stranse  Mihaela va primi o vioară nouă.
        * Raul  (Poiana Marului) este sportiv,  membru in Lotul National de Schi Fond si a participat la Campionatul National de Schi Fond unde a obtinut  trei locuri III si doua locuri II. La schi role a obtinut 3 locuri I la Campionatul de schi de la Cheile Gradistei. Raul este elev in clasa a X-a Liceul  Tehnologic Malaxa Zarnesti. Cu ajutorul fondurilor stranse, Raul va primi un echipament profesional complet de schi.
    * Razvan  (Brasov) este olimpic la informatica, elev in clasa XI-a la Colegiul de Informatica din Braso. Razvan a participat la numeroase olimpiade de informatica, a fost medialiat cu argint la Olimpiada de informatica (clasa X-a), a obtinut locul II  la o competitie de profil din Statele Unite ale Americii si a obtinut locul I cu echipa  la concursul organizat de American Computer Science League. Cu ajutorul fondurilor stranse , Razvan va primi o unitate PC performanta dotata cu cea mai noua tehnologie.
    * Lucian (Ghimbav) – este elev in clasa a VI-a la Scoala Gimnaziala din Ghimbav avand rezultate scolare foarte bune. Lucian este talentat la desen, grafica si pictura, si a obtinut foarte multe premii la concursuri de acest tip.  Pentru a isi valorifica talentul, cu ajutorul fondurilor stranse la Bal Lucian va primi un aerograf  precum si un curs platit pentru 3 ani la Scoala Populara de Arte Brasov.
       * Ionut (Brasov) este elev in clasa a IV-a, membru al Clubului Brasovia si un sportiv foarte talentat la gimnastica sportiva. Ionut a participat la numeroase concursuri obtinand 9 diplome si 7 medalii  la  Brasov, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Targu Mures, Buzau. Neavand resursele necesare si sprijinul partintilor, Ionut va primi o bursa lunara de 100 euro timp de 1 an .
    * Izabela, Emilia, Gabriela (Bod) practica karate la Asociatia WSDA si sunt eleve in clasa a VIII-a. Acestea au participat si obtinut foarte multe medalii si diplome la concursuri nationale si internationale. Cele trei tinere sportive vor fi ajutate sa participe la Campionatul Mondial de Karate ce se desfasoara in luna noiembrie 2013 din  Italia, prin plata transportului si a cazarii.

9. Daruri - Halep & Mutu.jpg
10. Galina Pinzari.JPG
 AFIS FINAL.jpg  12. loulou.jpg

 Hits: 1856
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328