Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Adela Diaconu/Nova Tv ~ Premiul pentru eleganta si stil in televiziune


dec 21
2014

Adela Diaconu/Nova Tv ~ Premiul pentru eleganta si stil in televiziune

Scris de Adela in Adela

Intr-o atmosfera de inalta clasa au fost decernate premiile Media Awards de catre Pr-ul Clara Ilie pentru a omagia personalitatile ce s-au impus in media, arta, sport, business anul acesta. Printre personalitatile premiate s-au aflat Rodia Popescu Bitanescu, Adrian Enache, Camelia Potec, Mihai Leu, Ruxandra Dragomir, Virgil Stanescu si multi altii.

Frumoasa prezentatoare TV, Adela Diaconu a fost laureata cu diploma de excelenta pentru eleganta si stil in televiziune. Adela Diaconu si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea - au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti. Vedetele prezente la eveniment i-au admirat Adelei tinuta si i-au cerut sfaturi vestimentare si de consultare in legatura cu imaginea lor.

 

 DGO_4447.jpg  DGO_4263.jpg
 DGO_4463.jpg DGO_4462.jpg 
 DGO_4197.jpg  DGO_4449.jpg
 


Adela si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE” de la Nova Tv. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea - au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti.De 8 ani de zile de cand realizeaza emisiunea de fashion si lifestyle, prezentatoarea TV le arata telespectatorilor ca  eleganta, simplitatea si bunul gust nu se vor demoda niciodata. Stilul si eleganta nu constau doar in vestimentatie, ci si in atitudine, comportament si in faptul ca promoveaza valorile adevarate, Ambasadorii Romaniei prin sport, sunet, arta, design, tinerii tinerii talentati din toate domeniile ce merita promovati intr-o lume a non-valorilor.Hits: 1033
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328