Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Fashion TV Winter Festival 2015, pentru prima dată în România


ian 16
2015

Fashion TV Winter Festival 2015, pentru prima dată în România

Scris de Adela in Adela

Festivalul de modă Fashion TV Winter Festival 2015 va fi organizat în premieră în România. Cei mai în vogă designeri ai momentului, premiați în cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brașovean un spectacol al eleganței și creativității. Evenimentul va avea loc în zilele de 30 și 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, județul Brașov și va reuni o parte dintre designerii vestimentari extrem de apreciați în țara noastră.

 afis_fashion_tv_winter_festival_2015.jpg

Adus tocmai din Austria, Fashion TV Winter Festival este un eveniment cu tradiție, aflat la cea de a VIII-a ediție. Acesta va aduce împătimiților de modă din Brașov și nu numai două zile prezentări ale colecțiilor create de designerii români care s-au făcut remarcați prin abordările lor nonconformiste și pline de stil. Premiați în repetate rânduri pentru creațiile lor, George Hojbotă, Cristiana Maria Purdescu, Adela Diaconu & Ciprian Vaida și mulți alții vor muta capitala modei din România în județul Brașov. Printre participanți se vor afla și Andreea Dogaru, desemnată „Designerul anului” 2014 în cadrul Bucharest Fashion Week dar și Laura Olteanu, care a primit titlul de „Cel mai bun designer de rochii de mireasă”. Așadar, Fashion TV Winter Festival 2015 se anunță a fi un eveniment deosebit, plin de culoare și opulență.

Ediția din acest an a Fashion TV Winter Festival va prezenta în premieră și colecțiile unor designeri internaționali. Prezente vor fi și branduri renumite precum Mineli, care vor oferi publicului un show unic. Cele două zile de spectacol se vor încheia cu o petrecere Fashion TV, de la care nu vor lipsi câștigătoarele concursurilor Miss România 2014, Top Model România 2014, Miss Miluna și alte  modele de succes.                                            

Fashion TV Winter Festival se află la cea de a VIII-a ediție, primele șapte având loc tocmai în localitatea austriacă Kitzbuhel supranumită și „Perla Alpilor Austrieci”.Hits: 1764
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328