Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Program FashionTV Winter Festival - Brasov, Conacul Heldsdorf


ian 26
2015

Program FashionTV Winter Festival - Brasov, Conacul Heldsdorf

Scris de Adela in Adela

FashionTV Winter Festival , cel mai important eveniment de modă al acestui început de an, va avea loc pe 30 și 31 ianuarie 2015, începând cu ora 20:00, la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, Brașov. Cei mai în vogă designeri ai momentului (Cristiana Maria Purdescu, Andreea Dogaru, Laura Olteanu, George Hojbotă, Geanina Olaru, Eugen Olteanu, Adela Diaconu & Ciprian Vaida) și câteva dintre cele mai tari branduri din industria fashion (Cielo Venezia 1270, Lamonza, BSB, Braiconf, Mineli, Glamour Fur, Marsay), plus cele mai bune și mai premiate manechine din România (Miss România, Miss Miluna, Top Model România) vor face din Brașov Capitala modei sud europene.
a1.jpg

Anda Adam, Dana Savuica, Marcel Pavel, Romică Țociu, Cornel Palade, Amadeus, Dorina Vasilashko, manechinele internaționale Claudia Neghină și Ioana Francia, Daniela Crudu sunt doar câteva dintre vedetele care și-au anunțat intenția de a participa la cel mai tare festival de modă din Brașov. Evenimentul se va încheia cu o petrecere FashionTV care va fi găzduită de clubul Times, din centrul Brașovului, de la care nu vor lipsi vedetele si invitatii de top, castigatoarele concursurilor Miss Romania 2014 , Top Model Romania 2014 , Miss Miluna si alte modele de succes
invitatie_1.jpg

Invitatia pe cele 2 zile de Festival costa 100 ron/persoană, si include pe lângă programul artistic, bufet suedez, candy bar si fruit bar, băuturi ,
inclusiv accesul la petrecerea FashionTv din Clubul Times. Invitatiile se pot procura din pub-ul Old Firm, Times Brasov si Conacul Heldsdorf.
invitatie_2.jpg

Vino si tu la cel mai cool festival de moda al iernii! Aflat la cea de a VIII -a editie , Fashion TV Winter Festival este un eveniment cu traditie , adus tocmai din Austria , acolo unde au fost organizate primele sapte editii. Festivalul de modă Fashion TV Winter Festival 2015 este organizat în premieră în România. Cei mai în vogă designeri ai momentului, premiați în cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brașovean un spectacol al eleganței și creativității.


Hits: 1232
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328