Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Colectia ''Campionii'' by Adela Diaconu & Ciprian Vaida


apr 20
2015

Colectia ''Campionii'' by Adela Diaconu & Ciprian Vaida

Scris de Adela in Adela

Campionii, noua colectie a Adelei Diaconu, intre minimalism si cromatica estivala.
Sportul si personalitatile mari ale sportului romanesc sunt tema principala de inspiratie a noii colectii semnata de Adela Diaconu si Ciprian Vaida pentru vara 2015, care va fi prezentata in cadrul Bucharest Fashion Week.

Colectia “Campionii” imbina armonios linia minimalista a tinutelor, inspirate din rochiile clasice de tenis, cu decupajele geometrice, cromatica vesela si imprimeuri ce redau stilizat siluete de sportivi, transmitand energie. Colectia este realizata in mare parte manual si din tesaturi 100% naturale, fiind creata exclusiv pentru show-ul de prezentare.

timeline campionii.jpg
Texturile placute, naturale, dau tinuta elementelor de vestimentatie in concordanta cu tonul sport si functional al colectiei.
Accentele de feminitate sunt aduse de paleta de culori folosita de Adela, o cromatica vie, estivala, de la nuante tari, energice, la tonuri calde si pastelate. Si de aceasta data ingenioasele tinute ale Adelei vor fi completate de coafuri realizate de Ciprian Vaida si tanara sa echipa de stilisti.

adela diaconu.jpg
ciprian vaida.jpg
   


Surprizele nu se vor opri aici, insa mai multe veti vedea pe scena de la Bucharest Fashion Week, cel mai mare festival de moda din Romania in cadrul colectiei semnata Adela Diaconu nu vor lipsi campionii de top ai Romaniei.Hits: 1030
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328