Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Adela Diaconu a primit premiul ''Femeia de succes 2015''


oct 30
2015

Adela Diaconu a primit premiul ''Femeia de succes 2015''

Scris de Adela in Adela

Într-o lume încă a bărbaţilor, femeile sunt de mare succes. Vedete din televiziune, film, muzică sau sport au fost premiate pentru întreaga lor activitate. Invitatul special al evenimentului a fost Stanislav Ianevski, actorul care i-a dat viaţă personajului Viktor Krum în seria de succes Harry Potter. Astfel, cele mai în vogă si de succes vedete din televiziune, muzică, sport, modă,dar si femei de afaceri , au fost omagiate aseară în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Celebrity Awards - Femei de Succes ce a avut loc la Ambasad'Or Events in Otopeni.
 DGO_01.jpg DGO_02.jpg
 DGO_03.jpg  DGO_04.jpg

Peste 200 de invitați de seama printre care Ambasadoarea Africii de Sud, regizorul Bobby Barbacioru, omul de afaceri Mircea Branzei si actorul Stanislav Ianevski cunoscut pentru rolul din Harry Potter, au asistat la decernarea de premii fastuoasă, dedicată recunoaşterii femeilor care au reuşit în sport, muzică, afaceri şi televiziune, devenind un adevărat exemplu pentru publicul larg. Printre premiate s-au numarat  Elena Merişoreanu, Alexandra Stan, Crina Matei, Simona Gherghe, Adela Diaconu, Cristiana Mongol Stancu, Adelina Pestritu, Eugenia Serban, Giulia Nahmany, Diana Matei, Alice Nastase, Luminita Nicolescu, Alina Eremia, Manuela Hărăbor, Maria Cocarcea şi Mihaela Proicea. Atmosfera a fost intretinuta de  Diana Matei si Taraful Cleante, Hortensia Forray Romanitan cantareata de opera a Armatei Romane, Francisca si Gratiela Marineata.
DGO_05.jpg
DGO_06.jpg
 DGO_07.jpg  DGO_08.jpg

“Ne-am dorit să scoatem în evidenţă femeile de succes din România, să arătăm tuturor că se poate, iar poveştile lor să fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul şi suntem convinse că şi această ediţie a fost una reuşită”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia organizatoarele evenimentului la care Florentina Opriş a fost amfitrion.

Actorul Stanislav Ianevski a tinut un discurs pentru a evidentia rolul important pe care femeia îl are în societate si a impartasit invitatilor detalii despre întâmplarile de pe platourile de filmare pentru seria Harry Potter, acolo unde l-a personalizat pe Viktor Krum.
 DGO_09.jpg DGO_10.jpg
 DGO_11.jpg  DGO_12.jpg

La prestigiosul eveniment Adela a purtat o tinuta semnata Casa de Moda Diolastilis, coafura si machiajul fiind realizate de Ciprian Vaida si Loredana Radeanu.


Adela Diaconu,  a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă.Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” la Nova TV.
 DGO_13.jpg  DGO_14.jpg
 DGO_15.jpg  DGO_16.jpg

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, a cochetat cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea.


Hits: 1187
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328