Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Star Awards Gala 2015 - Premiile Bv01Ade by Adela Diaconu


nov 19
2015

Star Awards Gala 2015 - Premiile Bv01Ade by Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Star Awards Gala 2015 este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor. Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media. Evenimentul, aflat la cea de a V-a editie, se va desfasura intr-o locatie selecta, Ambasad’Or Events & Leisure , in data de 12 noiembrie 2015.
3.jpg
Cateva dintre numele personalitatilor din Romania nominalizate in cadrul Star Awards Gala 2015 ce s-au remarcat anul acesta prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media:

– Simona Halep
– Elisabeta Lipa
– Catalin Botezatu
– Doina Melinte
– Lacramioara Iordachescu
– Dana Savuica
– Camelia Potec
– Nausica Mircea
– Claudia Neghina
– Rebecca Prodan
– Dorian Popa
– Helmuth Duckadam
–  Mihai Leu
–  Bianca Draghiciu
– Ionut Glavan
1.jpg
2.jpg

Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea Bv01Ade de la Nova Tv s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Emisiunea isi propune o incursiune zilnica in lumea mondena de la noi si se remarca printr-o atitudine curajoasa si transanta fata de tot ce inseamna fenomenul monden in general. Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod emisiunea s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style.


Hits: 906
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328