Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Adela Diaconu si-a serbat ziua de nastere in acelasi loc ca Madonna


apr 27
2016

Adela Diaconu si-a serbat ziua de nastere in acelasi loc ca Madonna

Scris de Adela in Adela

Vedeta de televiziune, Adela Diaconu a îmbinat utilul cu plăcutul de ziua sa. A vizitat Parcul Naţional Cinque Terre (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso al Mare), sau cele cinci diamante ale Italiei, după cum mai sunt cunoscute. “Cinci Pământuri sau cinci oraşe mici colorate, sunt cocoţate incredibil pe pantele stâncoase ale Rivierei Ligurice, care coboară abrupt spre mare. Între ele, cărări vechi de secole şerpuiesc printre livezi de maslini, vii şi păduri de castani. Seamănă cu raiul, dar sunt destinaţii turistice incredibile ce par mai frumoase în realitate decât în fotografii şi au un farmec aparte”, ne-a mărturisit Adela Diaconu.
01 PORTOFINO.jpg
 
 02 Riomaggiore.jpg  
03 Vernazza.jpg  
04 Genova , corabia lui Cristofor Columb.jpg  

Cele cinci sate medievale sunt dominate de o mare turcoaz , ce nu pare să se fi schimbat prea mult, în ultimele sute de ani. Case multicolore păzesc câte un mic golf, în care se odihnesc alte bărci multicolore. Peisajul este divin, fascinant iar Adela a profitat şi a imortalizat în imagini aceste sate unice în lume. Dupa ce a realizat colecţia ”Campionii”, ce a avut drept protagonişti, mai multe personalităţi din lumea sportului precum: Ilie Năstase, Doina Melinte, Mihai Leu, Monica Roşu, Helmuth Duckadam, Monica Iagăr, Adela a găsit inspiraţie pentru o nouă colecţie tematică, ce va face furori şi în Italia, nu doar în România, cu nume la fel de sonore, dar din alt domeniu.
05 Manarola.jpg
 
 06 PORTOFINO.jpg  
08 Monterosso.jpg  
07 Portovenere.jpg  

Pe lângă cele 5 perle denumite Cinque Terre, blonda a vizitat şi staţiunea preferată a vedetelor internaţionale, Portofino. Aici, Madonna şi-a aniversat ziua de naştere împreună cu familia, Naomi Campbell, designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, dar şi cu actriţa Gwyneth Paltrow. Managerul locaţiei unde şi-a aniversat Madonna ziua, i-a dezvăluit Adelei pentru emisiunea sa, faptul că vedeta a izbucnit în lacrimi când fiica ei,  Lourdes, i-a cântat “La mulţi ani” la pian!
09 Vernazza - Cinque Terre.jpg
 
 12 Vernazza - Cinque Terre.jpg  
10 Riomaggiore - Cinque Terre.jpg  
11 Cinque Terre.jpg  


În Genova, frumoasa prezentatoare tv a explorat cetatea şi corabia lui Cristofor Columb, dar a fost impresionată de Catedrala San Lorenzo, unde se spune că se află moaştele Sf. Ioan Botezătorul. Alt loc ce merită a fi vizitat este Portovenere, în viziunea ei fiind mai frumos decât Portofino. Deşi suntem în aprilie, pe toată perioada călătoriei, aceasta a prins o vreme superbă, soare, vreme de plajă. Cinque Terre, este un tărâm de vis, ca și cum natura ar fi pus, la un loc, tot ce are mai bun!


 13 Riomaggiore - Cinque Terre.jpg  
14 Portovenere- Cinque Terre.jpg  

 Hits: 1020
Comentarii (0)Add Comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
micşorează | măreşte

busy

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328