Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog

admin's Blog
Descriere:
Blogul Adelei

mai 27
2015

Adela Diaconu și Doris Mircea, vedetele ultimelor coperți Etiquette Magazine

Scris de admin in Untagged 

La aniversarea a patru ani de la apariția pe piața românească a revistei Etiquette Magazine s-au aflat în multitudinea de invitați vedeta de televiziune Adela Diaconu și diplomata de carieră Doris Mircea, coperțile celor mai recente numere ale publicației glossy, adresată elitei.


oct 08
2010

Paris

Scris de admin in Untagged 

''Un automne a LONDON, Un hiver au CAP VERT, Jour de l'an a MILAN, Tout ma vie a PARIS''...Pentru ca Parisul este un oras unic, il ador! De aceea m-am gandit sa ii fac o surpriza lui Radu si dupa ziua lui de nastere am plecat in orasul iubirii, al luminii, al regilor si al artei. Parisul surprinde la orice ora, chiar daca il redescoperi in nenumarate randuri. Niciodata nu va fi destul ca sa-i cuprinzi farmecul impletiturilor de contraste: cladirile vechi si noi, oamenii - vizitatori si localnici, atmosfera - boema si pragmatica. Am revazut cu drag cele mai importante obiective turistice. Serile erau perfecte pentru o croaziera romantica pe Sena, un spectacol la Moulin Rouge sau admirarea celei mai frumoase
privelisti a Parisului din Turnul Montparnasse, dar si spectacolul unic din Cartierul Latin unde stradutele intortocheate si cochete ticsite de restaurante ne imbiau la o cina cu specialitati locale. Dar sa va povestesc cum a fost:


dec 31
2007

Iată că am păşit în lumea blogului

Scris de admin in Adela

Salutare,

Sunt Adela şi acum am şi blog :) 

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328