Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog


nov 20
2015

STAR AWARDS GALA 2015 by Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Star Awards Gala, evenimentul anual ce reuseste sa adune cele mai importante vedete din Romania
Gala Performantei, Creativitatii si Excelentei, aflata deja la a V-a editie, este un eveniment dedicat  promovarii si recunoasterii personalitatilor care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, prin proiectele si activitatiile lor. Evenimentul s-a desfasurat in elegantul si selectul Ambasad'Or Events & Leisure din Otopeni. O seara in care s-au  celebrat  moda, frumusetea, performanta, creativitatea, implicarea sociala  si excelenta.


nov 19
2015

Star Awards Gala 2015 - Premiile Bv01Ade by Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Star Awards Gala 2015 este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.


oct 30
2015

Adela Diaconu a primit premiul ''Femeia de succes 2015''

Scris de Adela in Adela

Într-o lume încă a bărbaţilor, femeile sunt de mare succes. Vedete din televiziune, film, muzică sau sport au fost premiate pentru întreaga lor activitate. Invitatul special al evenimentului a fost Stanislav Ianevski, actorul care i-a dat viaţă personajului Viktor Krum în seria de succes Harry Potter.


aug 05
2015

Miss Fashion Tv Brasov 2015

Scris de Adela in Adela

Prima ediţie Miss Fashion Tv Brasov 2015, a avut loc la Conacul Heldsdorf si s-a dovedit a fi un succes total. In cadrul idilic de la Conacul Heldsdorf, s-a celebrat frumusetea si feminitatea prin renumitul concurs al brandului FashionTV Romania. Concurentele si-au demonsntrat in cadrul celor 3 probe - tinuta de zi, tinuta de seara si costum de baie, atuurile fizice, atitudinea si personalitatea. Tudor Turcu, Gabriel Toncean - Presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, esteticianul vedetelor Dr. Gad Renert, vedeta Playboy - Lena Rohozneanu, Tatiana Nica, Daniela Neaga si Cristian Iliescu, detinator al Conacului Heldsdorf sunt juratii care au avut o misiune dificila, aceea de a o alege din zeci de concurente superbe pe Miss Fashion Tv Brasov 2015.


iul 02
2015

'Extravaganza'' by Lacramioara Iordachescu & Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Rochii vaporoase si mixuri deux piece , noua colectie semnata Lacramioara Iordachescu si Adela Diaconu.
Designerul Lacramioara Iordachescu si vedeta de televiziune Adela Diaconu celebreaza sezonul estival cu lansarea noii colectii ''Extravaganza'',  realizata din matasuri fine, voaluri imprimate si aplicatii delicate de flori cusute manual. Sâmbătă, 27 iunie 2015, Adela Diaconu si Lacramioara Iordachescu isi incep  colaborarea lansand o colectie estivala, in cadrul FashionTV Festival ce se va desfasura la Hotel Aro Palace Brasov.  Pasionatii de moda vor putea  admira o colectie indrăzneaţă si inedita, din care nu vor lipsi surprizele, invitati de top si o coregrafie speciala!


iul 01
2015

Lacramioara Iordachescu si Adela Diaconu au dat lovitura cu ''Extravaganta'' !

Scris de Adela in Adela

Colectia ''Extravaganza''  este o explozie de culoare, transpusa insa cu mult bun gust in piese vestimentare unice, lucrate manual. O vara 2015 luxoasa, cu accente pe detalii care se regasesc pe mixuri deux piece de pantaloni scurti si top, rochii cu  broderie florala aplicata manual, rochii vaporoase cu printuri florale, chifonuri si voaluri cu matase , culori incadescente. Ideea de versatilitilate si adaptabilitate a tinutelor au surprins placut, publicul feminin.


iun 05
2015

Miss Fashion Tv 2015

Scris de Adela in Adela

Weekendul acesta la piscina Blueberry (Ambasad’Or) a avut loc cel mai tare concurs de frumusete al primaverii - Miss FashionTV ce s-a ncheiat cu o petrecere pe cinste, marca FTV! Fete frumoase, prezentari de moda, artisti, vedete de top , DJ si multa voie buna sunt ingredientele care au facut o zi memorabila pentru toti cei care au fost prezenti la piscina de la Ambasad’Or.


iun 05
2015

Andreea Banica, Adela Diaconu și Iulia Vantur, apariții de senzație la petrecerea Viva!

Scris de Adela in Adela

Printre vedetele admirate pentru ținuta lor la petrecerea anuală Viva, ce s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia, s-au numărat și Andreea Balan,  Alesandra Stoicescu,  Andreea Esca,  Ilinca Vandici, Dana Săvuica sau Iulia Vântur.


mai 27
2015

Adela Diaconu și Doris Mircea, vedetele ultimelor coperți Etiquette Magazine

Scris de admin in Untagged 

La aniversarea a patru ani de la apariția pe piața românească a revistei Etiquette Magazine s-au aflat în multitudinea de invitați vedeta de televiziune Adela Diaconu și diplomata de carieră Doris Mircea, coperțile celor mai recente numere ale publicației glossy, adresată elitei.


mai 12
2015

„Campionii” Adelei Diaconu s-au bucurat de cel mai mare succes la Bucharest Fashion Week

Scris de Adela in Adela

Colecția ”Campionii”, semnată de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului românesc, în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, găzduit de centrul de evenimente Ambasad'Or. In premieră în România, marile vedete din sport au urcat pe o scena de modă în calitate de modele.


Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328