Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog


apr 20
2015

Colectia ''Campionii'' by Adela Diaconu & Ciprian Vaida

Scris de Adela in Adela

Campionii, noua colectie a Adelei Diaconu, intre minimalism si cromatica estivala.
Sportul si personalitatile mari ale sportului romanesc sunt tema principala de inspiratie a noii colectii semnata de Adela Diaconu si Ciprian Vaida pentru vara 2015, care va fi prezentata in cadrul Bucharest Fashion Week.


feb 04
2015

Fashion TV Winter Festival 2015 - Un real succes

Scris de Adela in Adela

Dana Săvuică a revenit pe podium în calitate de model în cadrul FashionTV Winter Festival 2015. La 18 ani de la încheierea carierei de model, vedeta a revenit în lumina reflectoarelor ca invitat special în cadrul unei prezentări de modă. Aflat la cea de a VIII-a ediție, FashionTV Winter Festival a avut loc în zilele 30-31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, județul Brașov.


ian 26
2015

Program FashionTV Winter Festival - Brasov, Conacul Heldsdorf

Scris de Adela in Adela

FashionTV Winter Festival , cel mai important eveniment de modă al acestui început de an, va avea loc pe 30 și 31 ianuarie 2015, începând cu ora 20:00, la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, Brașov.


ian 16
2015

Fashion TV Winter Festival 2015, pentru prima dată în România

Scris de Adela in Adela

Festivalul de modă Fashion TV Winter Festival 2015 va fi organizat în premieră în România. Cei mai în vogă designeri ai momentului, premiați în cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brașovean un spectacol al eleganței și creativității. Evenimentul va avea loc în zilele de 30 și 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Hălchiu, județul Brașov și va reuni o parte dintre designerii vestimentari extrem de apreciați în țara noastră.


dec 21
2014

Adela Diaconu/Nova Tv ~ laureata Galei Celebritatilor cu diploma de excelenta pentru cea mai buna em

Scris de Adela in Adela

Gala Celebrităților s-a aflat la a șaptea ediție, iar criteriile de evaluare ale celor nominalizați la premiii au fost următoarele: popularitate, valoare, recunoaștere, implicare socială, studii, imagine și realizări profesionale.Printre inițiatorii acestui proiect se află personalități precum Octavian Bellu, Cristian Țopescu, Valeriu Lazarov, Elisabeta Lipă, prof. Mihaela Șerban, Florina Kendrick Roberts, Daniel Ganea, Elena Merișoreanu, Maia Morgenstern, diplomat Doris Mircea, Irina Loghin si multe alte personalitati românești.


dec 21
2014

Adela Diaconu/Nova Tv ~ Premiul pentru eleganta si stil in televiziune

Scris de Adela in Adela

Intr-o atmosfera de inalta clasa au fost decernate premiile Media Awards de catre Pr-ul Clara Ilie pentru a omagia personalitatile ce s-au impus in media, arta, sport, business anul acesta. Printre personalitatile premiate s-au aflat Rodia Popescu Bitanescu, Adrian Enache, Camelia Potec, Mihai Leu, Ruxandra Dragomir, Virgil Stanescu si multi altii.


nov 28
2014

Seductive by Adela Diaconu & Ciprian Vaida la Bucharest Fashion Week

Scris de Adela in Adela

Adela Diaconu si-a castigat celebritatea si s-a impus in mass media nationala si brasoveana ca realizatoarea si prezentatoarea emisiunii de life style „BV 01 ADE”. Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate si stilizate chiar de ea - au atras atenţia si admiratia telespectatorilor, colegilor de breasla si a vedetelor romanesti. Dupa ce a practicat multi ani tenisul de performanta, a cochetat cu politica si s-a impus ca producator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele sale fidele o colecţie vestimentară care să o reprezinte si să-i evidentieze personalitatea., debutand astfel in fascinanta lume a modei.


nov 27
2014

GALA NOVA TV - Premiile Excelentei in Moda, Frumusete, Performanta si Creativitate by Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Gala Nova Tv, aflata deja la a IV-a editie, este un eveniment dedicat  promovarii si recunoasterii personalitatilor care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, prin proiectele si activitatiile lor. Anul acesta, evenimentul s-a desfasurat in elegantul si selectul Ambasad'Or Events & Leisure din Otopeni.


oct 30
2014

GALA NOVA TV - Ediția a IV-a, 2014

Scris de Adela in Adela

Gala Nova Tv este un eveniment dedicat  promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor .

''PREMIILE PERFORMANTEI, CREATIVITATII SI EXCELENTEI'' sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media. Evenimentul, aflat la cea de a IV-a editie, se va desfasura intr-o locatie selecta, Ambasad'Or Events & Leisure , in data de 12 noiembrie 2014oct 17
2014

Balul de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine” susţine alţi 10 copii talentaţi

Scris de Adela in Adela

Organizaţia Femeilor Social Democrate din judeţul Braşov au organizat, a patra-a ediţie a Balului de Caritate „Talente de Azi pentru Brasovul de Mâine”. Eveniment de marcă al societăţii civile braşovene  încă din anul 2011, Balul de Caritate are ca scop sustinerea copiilor si tinerilor talentati din judeţul Braşov cu mijloace materiale şi financiare necesare pentru a-si cultiva si valorifica aptitudinile.


Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328