Skip to content
Te aflii aici: Acasa arrow Blog arrow Bloggeriarrow Adela

Blogger >> Adela

apr 27
2016

Adela Diaconu si-a serbat ziua de nastere in acelasi loc ca Madonna

Scris de Adela in Adela

Vedeta de televiziune, Adela Diaconu a îmbinat utilul cu plăcutul de ziua sa. A vizitat Parcul Naţional Cinque Terre (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso al Mare), sau cele cinci diamante ale Italiei, după cum mai sunt cunoscute.


mar 03
2016

''DIVA 2016'' by Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

La FashionTv Winter Festival, publicul numeros de peste 1000 de persoane prezent la Centrul de Evenimente si Coferinte Lux Divina din Brasov, au putut admira colecția haute couture ''DIVA 2016'', semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu - Casa de Modă Diolastilis și vedeta de televiziune Adela Diaconu. Rochii de seară haute-couture pentru femeile sofisticate, rafinate și stilate - acestea au fost propunerile celor doi designeri brașoveni pentru sezonul Spring/Summer 2016, o colecție strălucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.


feb 17
2016

FashionTv Winter Festival 2016 pune Brașovul pe harta internațională a modei

Scris de Adela in Adela

Cel mai important festival de modă al iernii, Fashion TV Winter Festival 2016, transformă Braşovul în capitala modei din România. Evenimentul reuneşte cei mai în vogă designeri români, modele de succes, dar şi branduri internaţionale. Festivalul se desfăşoară în zilele de 19, 20 și 21 februarie, la Centrul de Evenimente și Conferințe „Lux Divina”, începând cu orele 19:00. Vor fi
feb 04
2016

Lăcrămioara Iordăchescu & Adela Diaconu aduc la FashionTv Winter Festival o noua colecție

Scris de Adela in Adela

La FashionTv Winter Festival, veți admira colecția haute couture "DIVA 2016", semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de Modă Diolastilis) și vedeta de televiziune Adela Diaconu. Rochii de seară haute-couture pentru femeile sofisticate, rafinate și stilate - acestea sunt propunerile celor doi designeri brașoveni pentru sezonul Spring/Summer 2016, o colecție strălucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.


ian 27
2016

Claudia Neghină și Ioana Francia, divele de la FashionTv Winter Festival !

Scris de Adela in Adela

Fashion TV Winter Festival 2016, cel mai important festival de modă al iernii, va transforma Brașovul în capitala modei din România. Evenimentul va reuni cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România.
Festivalul, va avea loc in perioada 19-21 februarie 2016, la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina din Brasov. Cei mai in voga designeri ai momentului, premiati in cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brasovean un spectacol al elegantei si creativitatii.


dec 14
2015

DIVA by Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Braşovul a fost prezent şi în acest sezon  la Bucharest Fashion Week, prin noua colecţie pret-a-porter elegant  DIVA. Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de moda Diolastilis) şi Adela Diaconu sunt la a doua colaborare din acest an, în sezonul estival cei doi designeri realizând o colecţie de ţinute pentru plajă care s-a bucurat de un mare succes. De aceasta data, cele doua creatoare au ales să celebreze iarna cu o colecţie stralucitoare , caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe. Colectia DIVA evidentiaza farmecul rochiilor de tip sirena si a liniilor fluide, lungi, transpuse pe tesaturi pretioase si voaluri brodate. Tinutele colectiei sunt regale, diafane si sexi in acelasi timp.


dec 14
2015

Adela Diaconu, doua premii la Romanian Fashion Awards

Scris de Adela in Adela

Realizatoarea de la Nova Tv a obtinut doua premii la ''Romanian Fashion Awards'': pentru ''Cea mai buna emisiune de fashion si lifestyle: Bv01Ade'' si pentru ''Originalitate in design vestimentar''. Adela Diaconu si Lăcrămioara Iordăchescu au fost apreciate pentru colectiile ''Extravaganza'' si ''Diva'' , ce au avut un succes imens la public si au fost prezentate in cadrul Summer Fashion Tv Festival si Bucharest Fashion Week, creatii ce s-au evidentiat prin originalitate.


nov 27
2015

DIVA by Lăcrămioara Iordăchescu si Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Braşovul va fi prezent şi în acest an la Bucharest Fashion Week, ce se va desfasura sîmbătă, 5 decembrie 2015, la Ambasad'Or Events, prin noua colecţie pret-a-porter elegant  DIVA, semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu şi vedeta de televiziune Adela Diaconu.


nov 27
2015

Gala Media Awards by iClara.ro

Scris de Adela in Adela

Gala Media Awards by iClara.ro, s-a bucurat de prezența unui număr impresionant de personalități de marcă din sport, showbiz, afaceri, muzică și film. Printre laureatele Galei s-au aflat si vedetele postului Nova Tv: Adela Diaconu si Bianca Draghiciu.


nov 20
2015

STAR AWARDS GALA 2015 by Adela Diaconu

Scris de Adela in Adela

Star Awards Gala, evenimentul anual ce reuseste sa adune cele mai importante vedete din Romania
Gala Performantei, Creativitatii si Excelentei, aflata deja la a V-a editie, este un eveniment dedicat  promovarii si recunoasterii personalitatilor care s-au remarcat si au reusit sa-si faca un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, prin proiectele si activitatiile lor. Evenimentul s-a desfasurat in elegantul si selectul Ambasad'Or Events & Leisure din Otopeni. O seara in care s-au  celebrat  moda, frumusetea, performanta, creativitatea, implicarea sociala  si excelenta.


<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Înainte > Sfârşit >>

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328