Skip to content
Te aflii aici: Acasa
Aşteptăm feedbak
Vreţi să ne transmiteţi un mesaj? V-a plăcut una dintre ediţiile emisiunii? Oricare ar fi opinia voastră, scrieţi-ne de îndată!

Odată cu noua pagină a emisiunii BV-01-ADE, am luat în considerare şi legătura cu telespectatorii noştrii aşa ca am decis să adăugam posibilitatea de a comenta emisiunile, de a trimite orice fel de gând către echipă, nu numai prin intermediul e-mail-ului ci şi prin interfaţa site-ului.

Nu ezitaţi sa ne scrieţi părerea voastră.Click aici. 

 
< Precedent   Următor >

Vizitatori :

Translate

Autentificare


Parolă uitată?

D'ale vedetelor

  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival

    Vrei sa afli cum poti avea un suflet fericit intr-un corp sanatos? Vrei sa inveti ce schimbari trebuie sa faci in viata ta pentru a stabili echilibrul intre trup, minte si spirit?Vrei sa descoperi tehnici noi pentru a fi mai relaxat? Vrei sa gasesti instrumente care te vor ajuta sa ai o noua abordare in relatii si cariera pentru a avea succes?

  • Cu toamna in par

    Vrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei sa primesti toamna cu bratele deschise si cu un chip schimbat? Incepe cu parul - o tunsoare potrivita, care sa iti puna in evidenta trasaturile si frumusetea este primul pas in imbunatatirea look-ului.

  • Make-up trends pentru sezonul rece

    Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up.Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.

Noutăţi

Cei din presa scrisă, evident.Află cum este văzută emisiunea BV-01-ADE de jurnaliştii publicaţiilor celebre.Click aici

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328