Skip to content
Te aflii aici: Acasa
Aşteptăm feedbak
Vreţi să ne transmiteţi un mesaj? V-a plăcut una dintre ediţiile emisiunii? Oricare ar fi opinia voastră, scrieţi-ne de îndată!

Odată cu noua pagină a emisiunii BV-01-ADE, am luat în considerare şi legătura cu telespectatorii noştrii aşa ca am decis să adăugam posibilitatea de a comenta emisiunile, de a trimite orice fel de gând către echipă, nu numai prin intermediul e-mail-ului ci şi prin interfaţa site-ului.

Nu ezitaţi sa ne scrieţi părerea voastră.Click aici. 

 
< Precedent   Următor >

Vizitatori :

Translate

Autentificare


Parolă uitată?

D'ale vedetelor

  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival

    Vrei sa afli cum poti avea un suflet fericit intr-un corp sanatos? Vrei sa inveti ce schimbari trebuie sa faci in viata ta pentru a stabili echilibrul intre trup, minte si spirit?Vrei sa descoperi tehnici noi pentru a fi mai relaxat? Vrei sa gasesti instrumente care te vor ajuta sa ai o noua abordare in relatii si cariera pentru a avea succes?

  • Cu toamna in par

    Vrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei sa primesti toamna cu bratele deschise si cu un chip schimbat? Incepe cu parul - o tunsoare potrivita, care sa iti puna in evidenta trasaturile si frumusetea este primul pas in imbunatatirea look-ului.

  • Make-up trends pentru sezonul rece

    Privirile ucigatoare, in cel mai bun si figurat sens al cuvantului, sunt la putere in acest sezon, in materie de make-up.Pornind de la culoare si ajungand pana la schimbarea formei sprancenelor, totul in acest sezon graviteaza in jurul machiajului ochilor.

Noutăţi

Vreţi să ne transmiteţi un mesaj? V-a plăcut una dintre ediţiile emisiunii? Oricare ar fi opinia voastră, scrieţi-ne de îndată!

Latest Show


BV 01 ADE ediţia 328